perjantai 10. lokakuuta 2014

Aaaawwww shiiit

Tahtoisin kertoa vähän eilisestä pankkireissustani.
Erittäin ylpeä olen siitä, että pääsin oikeaan bussiin ja jäin oikealla pysäkillä pois (Päätepysäkki HURRAYH). Tämän lisäksi lähdin automaattisesti oikeaan suuntaan ilman navigaattoria ja löysin perille.

Pankissa tietty järkyttävät jonot. Pari erittäin mieleenpainuvaa tapausta; joku mahdollisesti hieman jälkeenjäänyt poikarukka(ikäarvio noin 28) joka kysyi jokaisen numeron kohdalla, että "Onko tämä nyt minun numero?" ja kun oma numero alkoi lähestyä niin nousi seisomaan ja odotti kuin ralliauto valoissa täristen. Kun se numero sitten tuli, niin pingahti täyttä vauhtia sitä kassaa päin, väärä kassa, dammit.
Ja toinen vähemmän huvittava tapaus oli kiukkuinen eläkeläis herra jonka sanavarastoon näytti kuuluvan lähinnä sanat perkeleen perkele ja havaitsin myös jonkunlaisia äänenvoimakkuuden hallinta ongelmia.

Jonottaa ei tarvinnut kuin noin 45 minuuttia. Pankkivirkailija tulosti paperit vain kolmeen otteeseen, kun kirjoitti osoitteen väärin vain kahteen kertaan. Meidän loossi oli varmaan melko surullisen kuuloinen, kun pankkivirkailijalla järkyttävä yskä ja itse siinä sitten niagara putousten lailla valutin nestettä nenästä.

Voiko joku muuten valaista mulle pankkien aukioloaikojen logiikkaa? Jos normaalisti valtaosa Suomen ihmisistä on töissä aikavälillä 8-17, niin minkä takia pankit menevät kiinni kello 16.30? Tähän en tietenkään laskenut mukaan DanskeBankkia joka on jostain syystä katsonut tarpeelliseksi laittaa ovet kiinni jo kello 13, niin ettei sinne varmasti ole mitään mahdollisuuksia päästä. Tästä syystä tuli nyt sitten vaihdettua takaisin Nordeaan, jonka ansiosta menetin palkan vain kahdelta tunnilta.

Ja kyllä, koen olevani erittäin aikuinen ja vastuullinen ihminen, kun puhun pankkiasioita.




P.S haluan vielä avautua siitä kuinka painajainen tämä aamu oli. 
Meillä ei ollu tomaatteja. Aamupala pilalla, ruined. Saran suklaamurotki oli loppu, ei voinu pölliä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti